• Producten

  Ik doe er alles aan om materiaal te vinden met een verhaal. Materialen die voorbestemd waren om te branden of gewoonweg tot schroot zouden worden herleid, krijgen een tweede leven.

  Shop 
 • Tailormade

  Op maat werken en zoeken naar een oplossing die past. Oude kasten werden een keukenblad, oude liggers werden kaders. Het draait om het vinden en creëren van unieke stukken op maat.

  Referenties 
 • Teambuildings

  Met Rond. dompelen we je onder in de circulaire economie en zetten we jou aan het werk! Samen maken we op speelse wijze zelf een circulair product dat je kan meenemen naar de werkvloer!

  Over Teambuildings 

'Tiled' collectie

Vervaardigd uit weggesmeten tegels (snijverlies) en oude kasten die niet verkocht raakte in de kringloop en richting verbrandingsoven zouden gaan.

Samen verwerkt krijgen we een prachtige snij/presenteer plank!

naar de Shop

Spruce Goose

Tonen dat het einde soms echt wel een nieuw begin kan zijn. Gebruik maken van oude kwalitatieve materialen wiens levensloop normaal ten einde is. Mijn naam is Jens Michiels. Ik ben van kinds af aan altijd gefascineerd geweest door de verhalen achter ... zowat alles. Zo ontstond Spruce Goose, Turning old stories into new ones. Net zoals het vliegtuig van Howard Hughes, de H-4 Spruce Goose, ben ik een buitenbeentje.