SeaLid

Geen gedoe meer met kiezeltjes of houtsnippers om je bloempot af te dekken. Geen katten meer die in je bloempotten zitten. Geen twijfel. Niet zeker of jouw pot thuis past? Pak er dan direct één mee uit de webshop. In 4 verschillende kleuren beschikbaar!


  • Het ziet er gewoonweg goed uit:  We kennen het allemaal, een bloempot is mooi, maar de grond die er bovenop ligt, past niet goed of trekt teveel onkruid aan. Je kan het bedekken met steentjes of houtsnippers... maar op korte termijn ogen ook deze niet meer. De steentjes kleuren oranje door het ijzer in het water en de houtsnippers trekken dan weer tal van andere dieren aan die je niet echt in huis wil hebben. Met SeaLid verander je een gewone bloempot in een pronkstuk.
  • Veiligheid : Ben je het beu dat je huisdier / kinderen altijd in je bloempotten zitten? Met SeaLid behoort dat ook tot de verleden tijd. Geen gedoe meer met aluminiumfolie of tandenstokers of stokjes. Gewoon het scheel er op en klaar is kees.
  • Wortels vs pot : Veel planten hebben een grotere pot nodig zodat hun wortels goed kunnen groeien. Vaak is de plant niet in verhouding met de pot (o.a. bij tomaten-/paprika-/avocadoplanten). Met de SeaLid zorg je ervoor dat je de extra grote opening bedekt en wegwerkt tot een mooi geheel. Je pot is groot genoeg voor je plant en ziet er nog goed uit ook!
  • Gebruiksgemak : Door het design blijf je echter wel ten alle tijden toegang tot de plant behouden. Geen gedoe als je je plant wil verpotten of... vervangen als deze een iets wat mindere tijd heeft meegemaakt.